Entiset kasvatuskissat

Tämä sivu on jo sijoituskotinsa omistukseen siirtyneiden kissojen esittelyille. Sopimukset päättyvät, mutta yhteydenpito jatkuu. Kasvaapa sijoitussopimuksista joskus kauniita ystävyyksiäkin. Kiitos näille kissoille ja heidän omistajilleen siitä, että olette olleet mukana toteuttamassa unelmaani.

FI*Willicon Mur Haa (BAL a) s. 16.3.2009

isä: Icatian Aku Djinn (SIA w 67 var) emo: Jicarilla’s Blanche (BAL a)

Pikkupentuaikanaan Kärpäksi kutsuttu Lola on lempeä ja äidillinen balineesineitokainen, joka asuu Pielavedellä Mervin kainaloisena kaverina. Kauniit ja Rohkeat-pentuettakin hoivannut sininaamio balineesi on Willicon Kesähitti-pentueen emo. Lola siirtyi sijoituskotinsa omistukseen syksyllä 2010 ja on nykyään steriloitu.

Ei PRA-testattu, emo ei-kantaja.

Kuva: Eve Juntunen.

IC Skazki Nereida (OLH b 22) s. 30.12.2008

isä: Skazki Konstantin (OSH b 03 22 var) emo: CH Skazki Larisa (OLH b 24)

Nexu on kaunis ja persoonallinen itämainen pitkäkarva, jonka lämmintä suklaansävyä ja upeaa tabbykuviota on kiitelty Suomessa ja ulkomailla. Nexun emäntä Elina on tehnyt kissan kanssa paljon PR:rää itämaisroduille, kissan aktivoinnille, kissa-agilitylle ja komeileepa Nexu Elinan kirjoittaman ja Jan Nyströmin kuvittaman Kissan Aktivointi-kirjan kannessa ja kuvissakin.

Nexu on Willicon itämaiskasvatuksen kantaemo ja sen kahteen itämaispentueeseen (Quattro Stagioni ja Neptunuksen Kuut) syntyi kaikkiaan kuusi klassinen tabby ja kolme täplikästä itämainen lyhyt- ja pitkäkarvapentua. Toisen pentueensa luovutuksen myötä keväällä 2011 tabbyemo siirtyi sijoituskotinsa omistukseen ja onkin nykyään kastraatti. Nexun ja sen karvakavereiden elämää voi seurata sen emännän suositussa Temppukissablogissa.

PRA-kantaja.

Kuva: Elina Väyrynen.

FI*Willicon Bellatrix (BAL f) s. 25.11.2009

isä: Mummeli Twixinho Jesse (BAL d 21) emo: Jicarilla’s Blanche (BAL a)

Bellatrix eli Nyyti Nyytiäinen on kaunis kilpikonnanaamionaaras Jessen ja Kookoksen balineesipentueesta. Muhkean puuhkahäntänsä tyttö jätti pentuna oven väliin, josta syystä sitä ei ole leikaamattomien luokissa kissanäyttelyissä nähty. Sen sijaan Nyytin lapset ovat sijoittuneet hienosti rankingissä ja palkittu mm. rotuyhdistysten Vuoden Kissa-kisoissa.

Nyyti on toiminut emona yhdelle Willicon balineesipentueelle. Sen ja Hollannin tuontikollimme Ploffyn pennut syntyivät tammikuun lopussa 2011 ja pentujen luovutuksen myötä Nyytin omistusoikeus siirtyi sijoituskodille. Vilkas ja hormonaalinen kissaneiti steriloitiin ennen sen kotiinpaluuta.

PRA-negatiivinen.

Kuva: Eve Juntunen.

Okurimono’s Glucio (BAL n) s. 11.11.2009

isä: Almost Heaven’s Seal (SIA n var) emo: A’Famosa Rondine (BAL c)

A- ja T2-pentueidemme isä Ploffy on Hollannin tuonti. Iso ja karvainen, silti elegantti kastraattikolli, joka päivittäin naurattaa omia ihmisiään hassuilla tempauksillaan. Kahden Willicon-pesueen lisäksi Ploffylla on jälkeläisiä Jalecat’s kissalassa.

PRA-negatiivinen.

Kuva: Noora Laine.

GIC Willicon Sur Maa (SIA w 67 var) s. 16.3.2009

isä: Icatian Aku Djinn (SIA w 67 var)
emo: Jicarilla’s Blanche (BAL a)

Ii (aiemmin Iines) on oma kasvattini, jonka ostin kaksivuotiaana takaisin. Se on supersosiaalinen ja sopeutuvainen hurisijatyttö, jonka ilomielin olisin ottanut meille kotiin asumaan, jos se vain kollien puolesta olisi ollut mahdollista. Leikkaamaton kolli ja naaras saman katon alla oli kuitenkin riskiyhdistelmä, kun ei näillä kahdella ollut tarkoitus teettää keskenään pentuja, eli sijoituskoti tarvittiin. Hyviä kotiehdokkaita olisi ollut useampikin, mutta niin vain kävi, että tilapäismajoitus Iin oman tyttären Tihrun ja sijoituskissani Jemmica Laamasen perheessä muuttui loppuelämän kodiksi.

Iillä on yksi Nicator-kasvattajanimelle rekisteröity pentue vm. 2010. Toinen pentue syntyi Willicon kissalaan marraskuussa 2011.

PRA-negatiivinen.

Kuva: Jukka Alassaari.

FI*Windstar Witchcraft (OSH a 24) s. 18.11.2009

isä: CH Cannonball CapoDiTuttiCapi (OSH n)

emo: Windstar BetterOfTwoEvils (SIA a 21)

Manna ostettiin aikuisena avioerokissana ja se pääsi muuttamaan vanhasta kodistaan suoraan sijoituskotiinsa Kiteelle. Mielenkiintoisen sukutaulun omaava kehrääjätyttö oli mukavaa saada omaan jalostusohjelmaan. Erityisen arvokkaan Mannasta tekivät sen huippuhyvät emo-ominaisuudet, jotka se osoitti ponnistamalla elokuussa 2011 maailmaan ennätyspentueen 11 itämaista (joista kaksi simskua), imettämällä ja hoitamalla ne esimerkillisesti. Manna siirtyi sijoituskotinsa omistukseen keväällä 2012, jolloin se myös leikattiin. Sukua kissalassa jatkaa sen poika Didier (Willicon Nemo), jonka löydät kollisivulta.

PRA-kantaja.

Kuva: Nina Muhonen-Downton.

CH Nicator My Fair Lady (BAL w 67) s. 2.4.2010

isä: CH Monty Python di Gattinata (BAL n)
emo: CH Willicon Sur Maa (SIA w 67 var)

Anis on ensimmäisiä Willicon lapsenlapsia. Varasin pentueesta valkoisen balineesitytön jo ennen kuin emo oli astutettu ja kuinka upean tytön sitten sainkaan! Aniksen pennut italiantuonti Spartaco Felis Cou Coun kanssa syntyivät huhtikuussa 2012.

PRA-negatiivinen.

Kuva: Greta Andersén.

Willicon Chil Lai Lee (BAL n) s. 10.11.2011

isä: Okurimono’s Glucio (BAL n) emo: IC Willicon Sur Maa (SIA w 67 var)

Sijoituskodissa syntynyt ja syntymäkotiinsa asumaan jäänyt balineesiprinssi Taavetti jakaa kodin ja perheen emonsa: entisen sijoituskissani Iineksen, siskopuolensa ja Jemmica Laamasen kanssa. Loppukesästä 2012 Taavetilla oli kuumat treffit valkoisen Lulu-neidin kanssa ja nuoresta kollista tulikin isä ennen yksivuotissyntymäpäiväänsä, kun molempien vanhempiensa ainoaksi jäänyt Willicon Kyyhkyset-pentue syntyi. Taavetti on nyt kastroitu.

PRA-negatiivinen.

Kuva: Nina Muhonen-Downton.

FI*Delicatin Victricia (SIA w 67) s. 14.11.2010

isä: Delicatin Xuhoushui (SIA n)
emo: Delicatin Linen White (SIA w 67)

Lulu on pieni, piitkähäntäinen valkoinen siamilainen, jonka saapumiseen kasvatukseeni vaikutti suurelta osin oikeaan aikaan oikeassa paikassa avattu suuri suu. Kissanäyttelystä bongattu valkoinen kaunotar muutti meille kesällä 2011 ja aika pian jo lopulliseen sijoituspaikkaansa, omaan kotiin Taikan, hänen maatiaiskissansa Mossen ja Tatu-griffoninsa luokse (myöhemmin siamilaisvahvistusta Gislomin laumaan saatiin toisesta sijoituskissastani Pulmusta.) Lulun lokakuussa 2012 syntynyt varianttipentue Willicon Chil Lai Leen (BAL n) jäi sen ainoaksi.

PRA-negatiivinen.

Kuva: Taika Sahlstén.

FI*Willicon Ode To Night Naiad (OLH n 22) s. 7.12.2010

isä: Willicon Bela Lugosi (BAL n 21)
emo: IC Skazki Nereida (OLH b 22)

Nanna Nexuntyttären sijoituskoti löytyi Turusta, kissan aktivoinnista ja kissa-agilitysta innostununeen Saaran (ja Villen) luota. Nanna on helmikuussa 2013 syntyneen Willicon Mustan Maagin emo.

PRA-kantaja.

Kuva: Tessa.

Rimppakintun Aamuvarhain (OLH e 24) s.26.3.2012

NMD_Warre

isä: Crimsonette’s Frog Prince (OLH n 22) emo: Tistan Alexandra (BAL h)

Warren ostin kissalaamme sen kantaman klassisen tabbykuvion ja astetta uniikimman sukutaulun vuoksi. Pojalla on silkkinen pitkä turkki, isoisänsä Skyen pitkänpiitkä häntä ja ujohko, mutta kiltti hurisijaluonne. Warre on maaliskuussa 2013 syntyneen Pääsiäispuput-pentueemme isä. Kesäkuussa 2013 Warre muutti Via Nocturna-kissalaan Puolaan.

PRA-negatiivinen.

Kuva: Nina Muhonen-Downton.

Willicon Lavacristallo (BAL w 67) s. 1.4.2012

isä: Spartaco Felis Cou-Cou (BAL b) emo: CH Nicator My Fair Lady (BAL w 67)

Ilpo-poika asuu koirallisessa, kahden kissan lapsiperheessä Helsingissä. Komealla valkoisella on jälkikasvua Ballawhane ja Willicon kissaloissa.

PRA-negatiivinen.

Kuva: Meri Pistokoski.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s