Pentuja

Varattavissa

Balineesi- ja siamilaisvarianttipentue yhdistelmästä:

IC Willicon Lo Stregatto (BAL w 67) x CH Willicon Ste Pha Nie (SIA a var)

Tuukan ja Pandoran pentue on ensimmäinen pentue, jossa yhdistin kaksi omaa kasvattiani. Yhdistelmä on myös linjaus kantanaaraaseeni, Kookokseen (Jicarilla’s Blanche) – perusterveeseen sininaamio balineesikastraattiin, joka siitosuransa jälkeen sulostuttaa arkeamme pyylevällä puuhkahäntäolemuksellaan ja pitää kodin nuorison kurissa ja nuhteessa.

pan

Pennut syntyivät 7.10. Kaksi isoa poikaa ja yksi tyttö. Tyttö ja toinen pojista ovat ruskeanaamio siamilaisia, toinen poika on suklaanaamio balineesi. Simskuille toivon löytäväni lemmikkikodit (mitään näyttelyt tai jalostuskäytön estävää vikaa ei ainakaan tässä vaiheessa ole, mutta muuten tasaisessa pentueessa karvanpituus ratkaisee kasvatukseen jäävän), balineesille toiveissa kollikoti. Tiedustelut tervetulleita, vieraita alamme vastaanottaa vasta marras-joulukuun vaihteessa.

Molemmat vanhemmat ovat PRA-negatiivisia.

 

Syntynyt

Willicon Sir Seraphim (SIA n var) x IC Cleverkitty LoveBabyLove (BAL g 21)

Myös Ali ja Jemmica viettivät loppukesästä häitä. Pienet WW-viikonlopun tähdet näkivät päivänvalon kissojen Maailman Voittaja-näyttelyn ensimmäisenä päivänä. Tuttuun tapaan naamiokissojen  väritykset selviävät ensimmäisten viikkojen aikana, samoin on karvanpituuksien laita. Kovin lyhyttukkaiselta porukka vaikuttaa, mutta toivottavasti olisi pari piilobalineesiakin joukossa mukana. Molemmat vanhemmat ovat PRA-negatiivisia.

image

Kuva: Nina Muhonen-Downton.

Kuvia pennuista Ninan Hurineesit-blogissa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s